Връчват наградите „Компания на годината“

Церемонията е на 16 декември 2014

26.11.2014 | 16:47 Редактор: Доника Ризова
 Връчват наградите „Компания на годината“

Наградите, които се връчват за първи път  ще отличат  усилията на компании и бизнес организации у нас в над 10 категории, сред които Социална дейност, Грижа за обществото, Работа с деца, Успешен мениджмънт, Ефективни комуникации, Иновативен мениджмънт, Рекламна кампания, Бързо развиваща се компания/продукт, Налагане на търговска марка, Етичен бизнес и други.

Наградите ще се връчват за заслуги, свързани с развитие на човешкия капитал, непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга, конкурентоспособност и иновации,  успешен бизнес модел, корпоративна социална отговорност, позитивен обществен имидж.

Целта на наградите „Компания на годината” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес модели, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.

Инициативата се организира с  партньорството на Българска търговско-промишлена палата, Софийска търговско-промишлена камара и  Асоциацията на бизнес експертите в България.