Изводите и емоциите от изборния ден, обобщени в Денят ON AIR с Веселин Дремджиев

Коментарно-информационно студио Денят ON AIR с Веселин Дремджиев

05.10.2014 | 17:08 Редактор: Доника Ризова
Изводите и емоциите от изборния ден, обобщени в Денят ON AIR с Веселин Дремджиев

Денят ON AIR с Веселин Дремджиев ще обобщи резултатите от  изборния ден на 5 октомври 2014 и ще ви покаже първите експертни коментари на политолози и  социолози, както и към първите данни от екзитпол, които ще бъдат съобщени от   Лидия Йорданова, собственик на Екзакта Рисърч.

Веселин Дремджиев и Мартина Ганчева ще информират зрителите и слушателите за резултатите от изборния ден с преки включвания от ЦИК и Международния пресцентър, както и със скайп връзки на  кореспондентите в чужбина.

Коментарите и анализите очаквайте от политолозите Антоний Гълъбов и Димитър Димитров, Тихомир Безлов, Център за изследване на демокрацията, Илиян Василев, енергиен експерт и бивш посланик в Русия, Боян Юруков, блогър.

Очаквайте и  първите реакции  на политиците след края на изборния ден. Веселин Дремджиев ще разговаря с Божидар Лукарски, лидер на СДС, председател на Изборния щаб на Реформаторския блок, Татяна Дончева, председател на Движение 21, Ивало Калфин, заместник председател на АБВ, Деница Сачва, водач на листата на Десните в Хасково, Алекс Алексиев, шеф на предизборния щаб на Партията "Общество за нова България" , Георги Кадиев, БСП.

Денят On AIR ще продължи до ранните часове на утрешния ден, с преки включвания от пресконференциите на партиите.