fallback

Водещата на „Новините ON AIR“ Петя Кертикова беше лектор в конференция на тема „Пътят на успеха“

05.12.2022 | 16:30

Водещата на „Новините ON AIR" и автор на рубриката "Завърналите се с Петя Кертикова" по Bulgaria ON AIR се включи като лектор във вдъхновяващата конференция TEDxUNWE на тема „Пътят на успеха“. Събитието се проведе на 3 декември в Аула Максима на Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

„Остани, сбъдвай и бъди!“. Това беше мотото на задълбочената лекция на водещата на Bulgaria ON AIR Петя Кертикова, която вдъхнови, окуражи и запозна присъстващите със своя път към успеха – от детето, което мечтае за успешна спортна кариера, през суровите изненади на живота и обстоятелствата. До жената професионалист в работата си като водещ на „Новините ON AIR“ и автор на рубриката „Завърналите се с Петя Кертикова“ по Bulgaria ON AIR, която запознава зрителите в ефира на националната политематична телевизия с историите на млади и амбициозни българи, които полагат усилия да се грижат за себе си и своето семейство, намирайки смисъл в това да търсят щастието у дома.

„Срещите със студенти, които имат амбицията да надграждат своите знания и умения по пътя към мечтаната кариера, винаги са вдъхновяващи. Подобни събития им дават възможност да получат ценни съвети от първо лице, независимо в коя професионална сфера биха искали да се развиват. В същото време обаче имаше много какво да научим и ние, лекторите, от разговорите с тях. Чухме тяхната гледна точка и си припомнихме откъде сме тръгнали и през какво сме минали преди да стигнем дотук. Затова и моето послание към младите е да останат добри хора и да се стремят да бъдат в полза на обществото. Надявам се, че моята история е достигнала до тях и ги е вдъхновила достатъчно, за да продължават да мечтаят и да се стремят към нови постижения тук в България“, сподели Петя Кертикова по повод участието си.  

Как да управляваш личните си финанси по „умен” начин, какво значи да „хванеш” публиката с присъствието си и колко е важно да си мотивиран, бяха част от въпросите, на които лекторите в конференцията на тема „Пътят на успеха“ имаха възможност да отговорят и анализират през призмата на своя личен и професионален път към успеха.

fallback
Още от PRESS
fallback