„Видимо и невидимо“ с Калин Манолов вече в сряда в 21 часа

Темата на предаването на 4 юни е : "Ще се строи ли Южен поток"?

03.06.2014 | 14:23 Редактор: Доника Ризова
„Видимо и невидимо“ с Калин Манолов вече в сряда в 21 часа

Предаването „Видимо и невидимо“ ще се излъчва всяка сряда в 21 часа по телевизия и  радио България  он ер

Гости в студиото ще бъдат Тодор Батков и Мартин Владимиров. Те ще коментират какво да очакваме от мисията на експерти от Европейската комисия, които  идват в България на 13 юни? И още: навлезе ли дългогодишната сага с газопровода Южен поток в заключителна фаза? Безплатен ли ще ни е проекта или ще го платим с лихвите като Белене? Реалистично ли е да очакваме, че ще се превърнем в основен транзитен център за Южна Европа?

 

Мартин Владимиров  е Бакалавър по икономика и политически науки от университета ”Аделфи” в Ню Йорк. Магистър по Енергийна сигурност и Международни отношения от Центъра за върхови международни изследвания към университета „Джонс Хопкинс“, Вашингтон, САЩ. Независим консултант по няколко проекта за ''Шел'', Центъра Белфър към Харвард за изготвянето на подробни доклади за проучване и добив на природен газ. Афилииран експерт към Европейския геополитически форум в Брюксел. Политически анализатор за американската компания IHS.

 

Тодор Батков е основател на адвокатската кантора „Батков, Стоев, Ботев и Ко“, бизнесмен, собственик на ПФК Левски (София). Член на Международната адвокатска лига в Париж. Председател на Съвета на директорите на „Стандарт Нюз ООД“ - издател на вестник „Стандарт“.

 

„Видимо и невидимо“ е първото в българския ефир предаване за макроикономика в духа на Австрийската икономическа школа.Негов автор и водещ е Калин Манолов, който е председател на Институт за свободен капитализъм "Атлас".