Какво е състоянието на имотния пазар във Варна и как се създава устойчив жилищен сектор – темите на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net

Дискусията ще се проведе на 18 юни, от 10 часа, в Graffit Gallery Hotel

13.06.2019 | 09:24
Какво е състоянието на имотния пазар във Варна и как се създава устойчив жилищен сектор – темите на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net

Какво е състоянието на имотния пазар във Варна и кои ще са най-търсените жилища в града и региона? Отговор на тези въпроси ще даде предстоящата бизнес закуска на Imoti.net, която ще се проведе на 18 юни, от 10 часа, в Graffit Gallery Hotel.

Водещи брокери ще дадат актуални данни за сключените сделки в града през първото тримесечие и ще очертаят профила на купувачите. Банкови експерти пък ще коментират как хората финансират имотните си сделките.

Във фокуса на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net във ще бъде конкурентността като ключов фактор за устойчиво развитие на сектора. Снежана Стойчева, мениджър на Imoti.net ще представи най-новите услуги за реклама, които сайтът предлага. Специалисти ще обяснят как различните дигитални услуги подпомагат бизнеса с недвижими имоти и ще представят най-новите софтуерни решения. 

Бизнес закуската в морския град е част от проекта „Годишни награди на Imoti.net”, който насърчава добрите практики в сектора и, който се осъществява с генералното партньорство на Пощенска Банка и подкрепата на Теленор, Бокони и Realtor Assitant Pro.

През 2017 година Imoti.net, който е част от Investor Media Group – втората най-предпочитана онлайн медийна група сред потребителите в България по данни на Gemius, обнови дизайна и функционалността си, с което направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти. Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.