Imoti.net търси най-добрата агенция за недвижими имоти, брокер и имот на годината

На 20 март в София imoti.net ще раздаде четвъртите си годишни награди

05.03.2019 | 13:43
Imoti.net търси най-добрата агенция за недвижими имоти, брокер и имот на годината

Водещият сайт Imoti.net търси най-добрата агенция за недвижими имоти, най-успешният брокер и имотът, предизвикал най-голям интерес сред потребителите. За четвърта поредна година, в рамките на проекта Годишни награди на Imoti.net, експертно жури и потребители ще оценят постиженията и коректността на компаниите и експертите в бранша. Победителите ще бъдат отличени на специална церемония, на 20 март в „Клуб 1“, НДК от 18.30ч.

Тази година компаниите на недвижими имоти ще бъдат оценени в няколко категории. Призът „Агенция за недвижими имоти на годината“ ще бъде разделен на две подкатегории – за компании с до 20 брокери и за по-големи фирми. Агенциите ще могат да се борят още за „Дебют на агенция за недвижими имоти“; „Най-динамично развиваща се Агенция за недвижими имоти“ и „Най-добър сайт на Агенция за недвижими имоти“. Традиционно една от най-оспорваната категория е „Брокер на година“ заради големия брой номинирани. Няколко ще са отличията и за имоти, участвали на пазарa през миналата година. „Бизнес имот на година“; „Жилищен имот на година“ са категориите, в които имотите ще бъдат оценявани от компетентно 21-членно жури.

Потребителите също могат да посочат своите фаворите в три категории – „Агенция на годината“, „Брокер на годината“ и „Сайт на агенция“. Един от всички гласували ще получи специална награда – уикенд за двама в  хотел АСТЕРА – Банско. Срокът за гласуване е до 10 март, а вота си могат да дадат ТУК

Годишните награди на imoti.net 2018 се осъществяват с генералното партньорство на Пощенска Банка и подкрепата на Теленор, Бокони, Realtor Assitant Pro, Бритиш Американ Табако, Камарата на строителите в България. Медийни партньори са Investor.bg, Bloomberg TV Bulgaria, Bulgaria ON AIR, вестник „Строител“, Градът Медия Груп, Kmeta.bg

Imoti.net е част от Investor Media Group – втората най-предпочитана онлайн медийна група сред потребителите в България по данни на Gemius. Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.