fallback

София е домакин на Първи международен турнир по футбол на малки вратички в България

С медийната подкрепа на телевизия България Он Ер

29.05.2014 | 09:47 Автор: Доника Ризова

В надпреварата VNV Cup – GRAB THE GAME (www.vnv-cup.com), която се провежда с медийното партньорство на телевизия „България Он Ер“, ще участва и френският национален отбор по футбол на малки вратички.

„Петлите“ пристигат в София на 20 юни 2014 г., а на 21 и 22 юни (събота и неделя) ще се изправят по време на финалите на турнира срещу българския национален отбор по футзал, както и срещу силните състави на ЦКБ АД, Три Сигми, ФК Романо Мартинез и други тимове на топ ниво.

VNV Cup ви дава шанса и възможността да се присъедините към финалистите и да премерите сили срещу френския национален отбор.

За целта ще се проведат два квалификационни кръга на 14 и 15 юни 2014 г. на столичните „СК Симеоново“ и „Спортна Зона“. Победителите от тях, освен многобройните награди, ще получат и "уайлд кард" за участие в големия финал на „Спортен Комплекс Младост 3“.

Записвания за квалификационните кръгове се приемат най-късно до 06.06.2014 г. (петък) на телефон 0885 211 400.

Ще бъде проведен и  бизнес семинар  „Повече от игра“ на тема : „Футболът на малки вратички – истинска бизнес ниша за предприемачите“ със специален гост-лектор г-н Жан-Пиер Групи от Франция. Събитието, насочено към всички управители на спортни комплекси и организатори на спортни събития, ще се проведе на 23 юни 2014 г. (понеделник) в Националната Спортна Академия „Васил Левски“ с начален час 09.00 часа.

fallback
Още от PRESS
fallback