„Привлекателният Тайланд“ /Thailand Attracts/-нова поредица по телевизия България он ер

31 март в 21 часа

31.03.2014 | 18:18 Редактор: Доника Ризова
„Привлекателният Тайланд“ /Thailand Attracts/-нова поредица по телевизия България он ер

Тайланд е известен като екзотична страна, далечна, с уникални традиции и изключителни цветове и аромати. През 21 век Тайланд  привлича и с възможностите за правене на бизнес. Новата документална поредица от Bloomberg, Тайланд /Thailand Attracts/ разказва за границите на иновациите и глобалните продукти. Екипът пътува из Тайланд и се среща с различни представители на компании - местни и международни, големи и малки. Предприемачи, президенти на компании и инвеститори говорят за иновации и икономиката на Тайланд, важна инвестиционна дестинация в Азия.

Тази вечер в 21 часа ще се излъчи първата серия посветена на фирмите, които изнасят основните стоки от Тайланд. Ще видите интервюта с директорите на компаниите Hana Microelectronics и Harnn.

Следващите три епизода ще бъдат посветени на иноваторите и на бъдещето икономическо развитие на страната. Поредицата включва интервюта с Китират На-Ранонг, министър на финансите на Тайланд, Исара Вонгкусолкит, председател на Търговска камара на Тайланд,  Кобкарн Ватанаврангкул, председател на Toshiba Thailand и Стетха Тависин, президент на Sansiri.