fallback

Сутрешният блок на „България он ер“ с нов начален час и нова схема

От понеделник- 17 март, вече в 6.30 часа.

14.03.2014 | 17:07 Автор: Мариета Иванова

С нов начален час ще започва Сутрешният блок на телевизия и радио „България он ер“ от понеделник, 17 март.

На водещата Йоанна Николова ще и партнира финансовият журналист Иван Нончев. Те ще казват „Добро утро!“ на зрителите и слушателите 30 минути по-рано от обичайния час, точно в 6:30 часа.

Екипът на предаването- с продуцент Радослава Димитрова и редактор Ваня Цолова, ще разработят изцяло нова формула на още по-динамични новинарски сегменти и интересни бизнес истории на успеха. Репортерските екипи ще проследяват с преки включвания най-важните събития от деня. Експертните, ексклузивни за България коментари от анализаторите на Блумбърг ще дават добавена стойност за бизнес ориентираната аудитория.

На 17 март Сутрешният блок ще коментира какви са геополитическите залози след референдума в Крим. Пуска ли се нова желязна завеса между Изтока и Запада и къде ще остане Украйна? За коментар по темата ще гостуват анализаторът проф. Искра Баева и Мартин Петрусенко, зам.-председател на организациите на украинците в България, а председателят на Конгреса на българите в Украйна Юрий Граматик ще се включи пряко от Киев, за да обобщи настроенията в страната.

Ще се направи и равносметка след инцидента в Лясковец. Какво се случва със здравето на нацията и защо все повече хора с психиатрични проблеми не получават адекватно лечение? И още - къде са пропуските в законодателството и защо болни с тежки диагнози притежават оръжие? По всички тези въпроси ще дискутират д-р Емил Грашнов, зам.-председател на Българска психиатрична асоциация, Ромул Лачев, секретар на Българския ловно-рибарски съюз и инж. Георги Младенов, експерт от Националния ловен съюз.

От понеделник в програмата на телевизия и радио „България он ер“ ще има и още една промяна. Късната новинарска емисия ще бъде с начален час 22 часа.

Зрителите ще могат да проследят програмата на телевизията и в интернет на www.bgonair.bg

fallback
Още от PRESS
fallback