fallback

Bulgaria On Air стартира поредицата TechStars

Звездите на технологичния сектор стават част от ефира на България он ер чрез поредицата на Bloomberg TV Tech Stars

04.03.2014 | 16:15

 

Открийте предприемачите в технологичния сектор, които се борят за финансиране на своите стартиращи компании. Вижте какви са плановете им за развитие на компаниите им и чуйте съветите на уважавани лидери от света на технологиите.

Телевизия България он ер започва излъчването на поредицата в понеделник, 10 март, 21:00, в  пояса за документалистика.

 

TechStars е менторски инкубатор за стартъпи, създаден от Дейвид Коен, Брад Фелд, Дейвид Браун и Джаред Полис.

След като основава три компании в Колорадо, Дейвид Коен решава да създаде менторска мрежа, която да събере за три месеца потенциално интересни компании заедно с предприемачите зад тях. Одобрените кандидати участват в тримесечна програма в определен град, където развиват бизнес чрез съветите на ментори и се срещат с потенциални инвеститори чрез мрежата на Tech Stars. В края на 13-седмичната програма се провежда Demo Day с участието на 500 инвеститори, предприемачи и журналисти.

През януари 2011 компанията направи Глобална инкубаторска мрежа, свързваща 22 подобни международни програми. Мрежата е създадена във връзка с инициативата на президента Барак Обама Startup America Partnership. През септември 2011 компанията участва в реалити поредицата на телевизия Bloomberg, заснета в Ню Йорк.

fallback
Още от PRESS
fallback