The Lanesborough - специален хотел за специални гости

Bloomberg разговаря с управителя на луксозния хотел The Lanesborough в Лондон

15.07.2015 | 15:50 Редактор: Виктория Крумова
The Lanesborough - специален хотел за специални гости

Джефри Джеларди, управителен директор The Lanesborough Hotel: Имаме прекрасна зимна градина, предлагаме и отлежал коняк. Най-старият е от 1770 г. Една чаша струва 6 500 паунда.

Казвам се Джефри Джеларди и съм управителен директор на хотел The Lanesborough. Работя тук от много години. Всъщност открих The Lanesborough през 1991 г. The Lanesborough беше затворен около година и половина заради цялостно обновяване. Искахме хотелът да стане по-светъл, модернизиран. Искахме да добие изцяло нов, свеж вид. Все пак искахме да запазим регентския стил от времето на построяването на сградата.

Още по темата

The Lanesborough е специален хотел. Едно от нещата, които го правят толкова специален, са икономите. Те са обучени да посрещат и поздравяват гостите. Ако трябва да отиде до магазина вместо вас, да разходи кучето ви – каквито и нужди да имате, икономът ще ви помогне.

Това е един от нашите апартаменти “Бъкингам”, един от по-големите апартаменти. Можете да видите вниманието към детайла – над 2000 часа рисуване с шаблони. Това са ръчно-нарисувани сенки, изработени от десет души. Отне им около три месеца.

Клиентите ни са предимно от Северна Америка, но има най-различни. Втората най-голяма група са европейците.

Това са Cahiba Behike най-търсените пури в света. Направени са от личния свивач на пури на Кастро. Мисля, че му е отнело 4 години, за да изработи 4000 пури. Всяка една от тях струва 4500 паунда.