fallback

Chipotle превзема Лондон

Bloomberg разговаря с Джером Тифани за успехите и бъдещите планове на компанията

09.07.2015 | 11:59 Автор: Виктория Крумова

Джером Тафани, Chipotle: Вече имаме шест ресторанта в центъра на Лондон и всеки ден клиентите ни се увеличават, както и искания да отворим и на други места в града. Тук работят хора от цял свят, които са били в Chipotle в Щатите и когато се върнат в Лондон, ни търсят. Лондончани работят много, имат кратки почивки, но искат да се хранят добре, а Chipotle предлага добра бърза храна.

Не мисля, че дългите обеди са възможни в града, може би само за малко хора. Хиляди хора идват на работа всеки ден, може би само 1000 от тях могат да си позволят дълъг обяд. Останалите са за нас.

Още по темата

Лондон е най-динамичният град в Европа, що се отнася до бързото хранене. Хората винаги са склонни да опитват нови предложения, така че това е добра възможност за нашата марка. Но също така и предизвикателство, защото всеки ден трябва да печелим клиентите си наново.

Потенциалът е огромен и трябва да ускорим темповете си, защото, знаете, че сме много силни и се развиваме цялостно – нямаме франчайзи – но в дългосрочен план, след 20 години в Лондон със сигурност ще имаме 50-100 заведения.

 

fallback
fallback