Имоти за повече от $100 милиона

Bloomberg ни показва един от най-скъпите жилищни имоти в САЩ

08.06.2015 | 11:59 Редактор: Виктория Крумова
Имоти за повече от $100 милиона

Рами Иносенсио, Bloomberg: Мега-имение в строеж в Лос Анжелис от птичи поглед. Цената – $500 милиона, определена от известния американския предприемач Найл Наями. Да си представим завършения комплекс – един от последните от серия нови луксозни жилища, които се предлагат на пазара в цял свят. Нямаме достъп до строителната площадка в Ел Ей, но можем да видим друг имот наблизо - 25 акра на хълма Бел Еър, собственост на милиардера Джеф Грийн.

В момента това е най-скъпият жилищен имот в страната. Добре дошли в Palazzo di Amore! Цената му е $196 милиона, а това е Джойс Рей, която ще ми покаже къщата.

Джойс Рей, изпълнителен директор, Previews Int. Coldwell Banker: Разбира се. През 2010 сключих най-скъпата сделка в САЩ за $50 милиона. Сега   има много сделки за $100 милиона.

Рами Иносенсио, Bloomberg: Музикалната стая е първата в обиколката ни.

Още по темата

Tри пъти по-голяма от апартамента ми! Това е една от семейните стаи. В задния двор има мини Версай, а до него и лозя. За да се насладите на вино в сутерена има по-голяма изба, където има много повече бутилки. Има и официална трапезария и двуетажен комплекс за забавления, отделно от къщата. С въртящ се дансинг, боулинг, кино и безкраен басейн. Но Джойс ми казва, че когато говорим за купувачи, нещата стават по-трудни.

Джойс Рей, изпълнителен директор, Previews Int. Coldwell Banker: Идват хора от цял свят, за да разгледат. Ако искате имот, подходящ за голямо семейство, не се предлагат много такива.

Рами Иносенсио, Bloomberg: Повече луксозни имоти като този за повече от 100 милиона долара ще бъдат продадени в бъдеще. През 2014г. пет такива имота отидоха при нови собственици от цял свят: Ню Йорк, Кънектикът, Франция и Хонконг. Ако това не ви звучи много – помислете пак. Тези няколко жилища бяха продадени на обща цена от над $600 милиона.