fallback

Най-смахнатите инструкции за безопасност по време на полет

Bloomberg с компилация от най-нестандартните клипчета с инструкции за безопасност по време на полет

04.06.2015 | 17:11 Автор: Виктория Крумова

Добре дошли на борда! Благодаря ви, че избрахте Delta. Уверете се, че целият ви багаж е внимателно прибран в шкафчето над главата ви, както и че всички пътеки и изходи са празни.

Ще трябва да следвате всички показания на екипажа и всички надписи, които се включат пред вас. Ако надписът за коланите се включи, върнете се на мястото си и закопчайте колана под кръста си по този начин.

Личните електронни устройства трябва да бъдат изключени и прибрани по време на излитане и кацане. Лаптопите трябва да се слагат в ръчния ви багаж или под седалката, а не в джобовете на седалките или на мястото до вас.  Добър опит!

Това са кислородни маски и ако паднат пред вас, направете това, което правят приятелите ми – свалете маската, сложете я върху носа и устата си и дишайте нормално. Точно така.

Има осем аварийни изхода, две врати отпред, четири аварийни прозореца в средата и две врати отзад.

Мястото на спасителните жилетки е посочено на етикета точно пред вас. Облечете я през главата си и затегнете силно връзката около кръста си.

При спешен случай, насочете се към най-близкия изход и оставете целия си багаж. За да ускорите евакуацията, скочете на пързалката и се отдалечете от самолета.

Ако имате нужда от повече информация, ще я откриете в брошурата. Вече сте готови за полет.

Докато ние се подготвяме за излитане, моля отпуснете се и се насладете на полета.

 

fallback
fallback