fallback

Съвети за бъдещите фенове на "Интервюто"

Мат Левин от Bloomberg News говори за най-обсъждания филм на годината - "Интервюто"

29.12.2014 | 13:47 Автор: Виктория Крумова

Мат Левин, Bloomberg News: Гледах филма. Не носеше велико политическо послание, което някои хора претендираха, че ще бъде, а просто филм на Сет Роугън. Според мен не беше добър, колкото „Суперлоши“, но аз се смях, беше забавно, хареса ми. Нямаше кой знае какъв сюжет. Но това не беше голям проблем, защото филмът се гледа заради смешките. Хареса ми.

Триш Ригън, Bloomberg: Хареса Ви, добре. На Коледа ли го гледахте?

Още по темата

Мат Левин, Bloomberg News: Гледах го на Коледа. Свалих го от Гугълплей.  За 5 долара и 99 цента. Стана много лесно. Доколкото знам, все още никой не е хакнал информацията от кредитната ми карта. Що се отнася до филма, смятам, че по-големият проблем, освен липсата на сюжет, е фактът, че в състав липсваха някои от актьорите от други филми на Сет Роугън. Нямаше го Джона Хил или Дани Макбрайд. Трябваше и той да се появи. Дори Джона от Вийп имаше съвсем малка роля. Имаше прекалено много Франко и прекалено много Роугън.

Триш Ригън, Bloomberg: Значи можеше да бъде малко по-добър?

Мат Левин, Bloomberg News: Можеше да бъде по-добър. За хората, които ще отидат да гледат филма – няма нужда да знаете много за хакерския скандал или да разбирате от геополитика, но може да си припомните „Властелинът на пръстените“, защото става дума за него около 30% от времето.

Триш Ригън, Bloomberg: Последен въпрос: можем да заключим, че всичко е наред с компютъра Ви, след като свалихте филма?

Мат Левин, Bloomberg News: Засега всичко е наред. Може би всичките ми финансови данни вече са в Северна Корея, но все още не съм разбрал.

 

fallback
fallback