Александър Шпатов - На живо от София

14.12.2014 | 13:56 Редактор: Юлия Христова
Александър Шпатов - На живо от София

„На Живо от София" е по-специален поглед към столицата, към местата, с които се отличава и към забързаните хора, с които се сблъскваме ежедневно , но които малцина успяват да ги опишат подобаващо. В по-голямата част от времето си Александър Шпатов е юрист. В останалата - пише за столицата. Неотдавна Форбс България го включи в класацията си 30 под 30 . Харесва разкази, които могат да бъдат прочетени между две спирки на метрото - толкова ударни и кратки. Пиша кратко, обичам да чета кратко, казва Шпатов.

Електронните книги - един от начините за приобщаване на все повече млади хора към литературата. Много често обаче, казва авторът на "На живо от София", се случва така, че в училище е възможно по-скоро да те откажат от четенето.

„На Живо от София“ - възможност да четеш, въпреки забързания ритъм между лекции, работа, срещи след работния ден, независимо колко малко време да ти остава за това. Разказите са и възможност да откриеш поне 50 места в София, някои от които със сигурност ще ти станат любими.