fallback

Какъв подарък искат жените за празниците?

Заложете на кашмир

04.12.2014 | 16:39 Автор: Ирина Георгиева

Коледните и новогодишните празници са все по-близо. Никога не е лесно да изберете подарък за жена, особено ако това е спътницата в живота ви. Често се случва нещо, за което мислите, че показва много любов, всъщност да се окаже наистина много лоша идея.

Жените от екипа на Business Insider споделят какво наистина искат за празниците, така че обърнете внимание на желанията им:

1. Нова шапка и ръкавици - може би от кашмир или просто нещо топло

За да се стоплиш през зимата, не означава задължително да имаш ужасен стил. Кашмирът е мек и топъл, както и "глезотия", която не всеки може да си позволи. Купете й кашмирен шал, или ръкавици с технологията Touch Tech, която ще й държи ръцете на топло, дори и когато пише съобщения на мобилния си.

2. Камера GoPro + Дрон

Един репортер наистина иска GoPro (И дрон, за да го тества). Има няколко различни модела на GoPro. 

3. Ако притежавах всичките свещи и одеяла за Коледа, наистина щях да съм щастлива

"Обичам одеяла и свещи. Свещите специално може да са наистина много скъпи (особено, ако са хубави) и винаги съм искала да имам някоя под ръка, както и кашмирно одеяло." - коментира една от служителките на Business Insider.

4. Карта за някой фитнес е перфектен подарък за активните жени

Много фитнес центрове у нас предлагат карти за определен брой посещения или годишни абонаменти. Можете да спрете и на класове по йога, пилатес или някакъвв друг спорт, на който вашата половинка се възхищава.

5. Шкаф за вино

Това е чудесен подарък за любителките на вино. Често тези жени си задават въпроса къде е най-добре да съхраняват бутилките си - дървена поставка не само ще събере всичките бутилки, а също така ще изглежда страхотно на кухненския плот.

6. Почти никога не излизам без часовник, а нося същия от години

Часовникът е нещо, от което всяка жена се нуждае. 

7. Нова фитнес чанта! Аз в момента използвам чантата си за книги

Точно за Нова Година може да й купите стилна фитнес чанта. Хубаво е в нея да има място за бутилка вода, постелка за йога, както и място за лаптоп - така можете да използвате чантата не само за фитнес, а и за работа.

8. Фотоапарат полароид

Голяма част от тези фотоапарати са достатъчно малки, за да се поберат в дамска чанта.

9. Наистина бих се зарадвала на електронен четец за книги

Нека да си го признаем, че между играта Candy Crush, Facebook и Instagram, вашият таблет не е подходящ за четене на книги. Да не говорим, че дисплеят не е подходящ, а и приложенията на таблетите постоянно те разсейват.

10. Безжични слушалки

Една от жените на Business Insider иска безжични слушалки Bragi. Те работят, използвайки Bluetooth и правяте слушането на музика или комуникирането, далеч по-лесно.

За момента тези слушалки са само по предварителни поръчки и ги няма на българския пазар, така че ако го поръчате от Америка, то със сигурност половинката ви ще е сред първите хора в света, които ще ги притежава.

11. Наистина искам един от тези ножове, но те са наистина много скъпи

Хубавите ножове са наистина скъпи, но те си заслужават, ако половинката ви обича да готви. 

 

 

fallback
fallback