Фотосесията на Ева Грийн за календара на Campari

Вижте превъплъщенията на Ева Грийн за календара на Campari за 2015

06.11.2014 | 11:05 Редактор: Виктория Крумова
Фотосесията на Ева Грийн за календара на Campari

Ева Грийн, актриса: Винаги съм обичала Campari – много стилна, класическа марка, която освен това ми напомня за майка ми, тя беше голям почитател на Campari, обожава коктейла „Негрони“. Това е като „мадлената“  на Пруст, както казваме на френски. Това е календар, така че имаме 12 снимки. Фотографът Джулия Фулъртън-Батън е зашеметяваща.

Още по темата

Джулия Фулъртън-Батън, фотограф: Вече знаех историята за създаването на Campari – бяха ми я дали. Имах лаборатория, с която трябваше да работя, което помогна много. След това работих с Ева Грийн, която влезе във всяка история, всеки месец беше различна героиня.

Ева Грийн, актриса: Всяка снимка е много различна. За януари играех куртизанка в красива рокля на Вивиан Уестууд, много романтична. В друг месец играех астронавт – беше приятно, много забавно, много елегантно. Не се чувствах само като модел или кукла, имаше истинско сътрудничество, което беше много важно. Забавлявах се да влизам в различни роли. Заради майка ми любимият ми коктейл е „Негрони“, за мен е емблематичен.