fallback

Бившата първа дама на Франция разкри пикантна информация за Оланд

В книгата си Валери Трирвильор разказва и за опита си за самоубийство

04.09.2014 | 17:53 Автор: Мариета Иванова

Бившата първа дама на Франция Валери Трирвильор издаде книга, в която разкрива пикантни подробности около раздялата си с френския президент Франсоа Оланд. Тя разказва, че е направила опит за самоубийство след като разбрала за аферата на държавния глава.

Книгата е посветена на 7-месечния престой на Валери Трирвильор в Елисейския дворец. Разказът на бившата приятелка на Оланд вече е хит във френския вариант на сайта за електронна търговия Amazon. Тя съдържа 320 страници, написана е в пълна тайна, издадена е в Германия в тираж 200 000 екземпляра.

Откъси от нея вече се появиха в няколко френски медийни издания. В книгата журналистката разкрива пикантни подробности около аферата на френския президент с актрисата Жули Гайе. Трирвильор споделя, че цялата история около изневярата буквално я е сринала. Бившата първа дама дори се опитала да вземе голямо количества приспивателни. Тя твърди, че самият Оланд й е попречил да направи това.

В продължение на месеци след раздялата държавният глава изпращал на Трирвильор цветя и съобщения, в които й е казвал, че има нужда от нея.

Връзката на Оланд и Трирвильор започва през 2007 г. След избирането му за президент тя го придружаваше, като дори я наричаха „първа дама“. В началото на 2014 г. двамата се разделиха. Причина за това станаха снимки, публикувани в таблоида Closer, от които стана ясно, че Оланд поддържа паралелно интимни отношения с актрисата Жюли Гайе.

 

fallback
fallback