fallback

Лесно ли се продават костюми в Ню Йорк

Интервю със звездата от American Idol Райън Сийкрест, който представя новата си колекция

12.08.2014 | 17:08 Автор: Георги Стоянов

Захващате се с този нов проект с невероятния опит, който имате и този невероятен бранд. Бизнесът да продаваш костюми не е лесен. Защо сте решили да се впуснете в това?

Райън Сийкрест: Обожавам страхотните костюми. Част от моята работа вече почти 15 години е да сложа някой страхотен костюм и да водя шоуто.

Има един специален момент, когато облечете този костюм - вие го слагате и усещате, как самочувствието ви се повишава и завладява ви оптимизъм.

Мисля, че именно това усещане се опитваме да постигнем с тази колекция.

А доколко искате да се отдадете на всичко това. Вие сте зает човек, занимавате се с много неща?

Райън Сийкрест: Аз ще съм въвлечен дотолкова, доколкото хората, които са експерти, искат това от мен. Не твърдя, че знам всичко за този свят. Знам какво харесвам, имам си гледна точка, харесвам стилните неща, харесвам да се обличам, и харесвам да споделям идеите си по начини, които не винаги се вписват в модния речник.

Така че Дарън ги превежда. Аз бих казал за една страхотна колекция, че има страхотна архитектура. Все едно говоря за къща. И той ще поясни, че казвам нещо за панталоните, и думите му ще прозвучат много по-компетентно, от това, което казвам аз.

Но наистина си мисля, че тези костюми са различни, че те са уникални, че имат изключителни детайли и че сега е добър момент, в който да ги предложим.

През последното десетилетие е имало доста партньорства, при които дизайнери и не само, правят предложения на големите търговски вериги. Това стана наистина много важна част от бизнеса. Докато вие създавахте колекцията, имахте ли някаква идея, как трябва да изглежда вашият бизнес модел, например да бъде базиран на нещо друго или някой друг, който сте наблюдавали?

Райън Сийкрест: Аз самият направих известно проучване. Обадих се на няколко човека, които са създавали неща в тази вселена и преди, и ги попитах за техния опит и за това, как уреждат сделките си.

Така че в известен смисъл се опитах да се самообуча. Бях с екипа в Ню Йорк и поговорихме за графика на всичко това, за проучванията, които са направени, какво ще ни струва представянето и кампанията, къде ще отворим магазини, как ще оправдаем очакванията на клиентите. Така че мисля, че всички се впуснахме в това доста добре осведомени.

Как бихте решили, дали да носите костюм от вашата колекция или от друга колекция на всички тези големи телевизионни събития?

Райън Сийкрест: Моята колекция е перфектна за всички тези случаи. Аз съм въодушевен да покажа колекцията. Всичко, от начина, по който са изрязани джобовете, до начина, по който са ушити панталоните или пък ревера.

Имам пред вид, че това са нещата, в които вложихме сърцата и душите си, за да създадем нещо, с което се гордеем.

Наш приоритет е да представим тази колекция. Ние искаме да го направим добре.

Първото впечатление. Тези костюми са създадени именно, заради първото впечатление, което искаме да направим.

Например отивате на първото си интервю, първата си среща, за да получите работа. Знаете, че първото впечатление е много важно. С тази колекция ще създадем първо впечатление.

 

fallback
fallback