Кейт Мос чукна 40

Модната икона Кейт Мос има повод да почерпи днес, защото навършва 40 години. На този свят моделите идват и си отиват. Но Мос е изключение.

16.01.2014 | 13:34 Редактор: Делян Петришки
Кейт Мос чукна 40

Кейт Мос остава един от най-големите имена в света на модата. На този свят моделите идват и си отиват. Но Мос е изключение. Тя се появи на кориците на най-големите модни списания и обиколи модните подиуми за брандове от Channel до TopShop.

Данните за 2012 показват, че е спечелила близо 20 млн долара през годината. След това обаче пусна своя колекция аксесоари, издаде книга и подписа много договори.

Мос бе открита на летище JFK на крешката възраст, 14г. Две години по-късно тя бе на кориците на списанията.

Но през 2005 бе обвинена в употреба на кокаин. Лейбълите и договорите избягаха, но това не намали нейната популярност. Година по-късно бе обявена за британски модел на годината и работата тръгна отново.

Мос сега става на 40. Как празнуваш, когато си мултимилионер и модел?

Разбира се - отиваш на частния остров на Ричард Брансън!

Ако искате да направите така и вие, трябва да си приготвите 60 000 долара за 1 нощувка. Мос май почива без пари на острова. Сигурно помага, ако познаваш собственика.

В индустрия, в която царуват тийнейджърите, Мос продължава да краси кориците на списанията и да преоткрива идеята и имиджа на супермодела.

Ангъс Бенет, БЛумбъпг.