fallback

Аштън Къчър в ролята на Стив Джобс (видео)

Според актьора основателят на Apple е съвременният Леонардо да Винчи, който оценява естетичния дизайн, красотата и изкуството.

13.08.2013 | 15:18

Аштън Къчър разказа пред Чарли Роуз по Bloomberg Television за впечатленията му от образа на Стиб Джобс, който изигра в едноименния филм.

„Този образ на Стив Джобс, мъжът с черното поло, панталони и обувки, с бръсната глава и кръгли очила - той е постоянен. Репродуцира се, но не се променя никога. Създава се устойчив образ, стандарт.

Когато изучавах образа, открих много ясни черти. Нещата, които повтаря отново и отново. Дори в интервютата си казва постоянно, че истинската му работа е постоянно за утвърждава визията на компанията си.

Интересно е, че на света няма много хора, които са такива. Този човек устойчиво и търпеливо се превръща в икона. Едно от нещата, които прави с външния си вид, е да позволи на продуктите, които е създал, да излязат на преден план. Да станат центъра на всяка презентация, която прави.

Вие знаете как ще изглежда Стив. Но продуктите ще бъдат различни. За да запази вниманието върху продукта, той упорито се изтрива от вниманието.

Говорим за човек, който разбра програмирането и изкуството.

Казвал съм го много пъти, но ще повторя. Той е съвременния Леонардо да Винчи. Човек, който наистина оценява естетичния дизайн, красотата и изкуството. Но разбира и как работят нещата. Как се създават неща, които правят живота на хората по-добър“, Къчър.

fallback
fallback