fallback

Нови слухове за пореден сезон на сериала „Приятели”

Източник от NBC потвърдил преговори с актьорите за заснемането на нови серии през 2014.

17.04.2013 | 11:59

Почти десет години след като беше излъчен последният епизод на „Приятели”, слуховете за нов сезон продължават да държат в напрежение почитателите на хитовия сериал от 90-те. Досега нито едно твърдение не се оказа вярно.

Днес обаче в чуждестранни медии излезе информация, че телевизионният канал NBC разговаря с всички актьори за връщане на ситкома през 2014. Източник от медията е потвърдил, че има ранни преговори за евентуален нов сезон, но нищо не е сигурно.

Новина веднага заля интернет пространството. На много места се появиха опровержения за новината. Според някои, дори да има възможност за нов сезон, актьорите вече са достатъчно богати и известни, за да се занимават с епизоди на приключилия сериал. Според други продължението няма да има същия успех като старите серии.

Миналата година Кевин Брайт, изпълнителният продуцент, обяви, че няма да подкрепи филмова версия на ситкома, защото основната идея е била „да бъде интимно шоу във вашия хол”.

Първият епизод на „Приятели” е излъчен през 1994. Сезонът е бил с рейтинг от 14 милиона зрители, а впоследствие се превръща в един от най-гледаните сериали в света. Всеки следващ сезон държи пред екран огромен брой зрители - за последния сезон са отчетени над 20 милиона.

Рейчъл, Фиби, Моника, Рос, Джоуи и Чандлър успяват да станат едни от най-любимите герои и приятели по света и успяват да си спечелят множество награди и номинации.

fallback
fallback