fallback

Гледайте Авиошоу от 14 февруари всяка седмица по Bulgaria On Air

31.01.2015 | 15:00

Поредицата за авиация, технологии и най-влиятелните личности от авиоиндустрията Авиошоу по телевизия Bulgaria On Air започва редовно излъчване от 14 февруари 2015.

След изключително успешното отразяване на авиошоуто във Фарнбъро 2014 и преди това в Бурже, Сингапур и Дубай през 2012/4, както и виртуозните полети на българските асове на летище Враждебна през есента на 2014, Авиошоу става седмично предаване на телевизия Bulgaria On Air.

/Снимка: Airbus S.A.S Ф.Ланселот/

Авиошоу е познато вече ефира на телевизия Bulgaria On Air и има утвърдено онлайн присъствие на bgonair.bg и във Фейсбук. През 2014 предаването е награждавано от Асоциация на авиокомпаниите и е познато на аудиторията и специалистите. Досега са направени пет сезона. Водещ: Александър Богоявленски, продуцент Силвия Грозева, режисьор Стефан Милов, компютърна графика Христо Бояджиев. Предаването ще се излъчва всеки уикенд: събота от 16:20 и неделя от 10:30.

В първия епизод:

  • какви са очакванията на лидера в индустрията Airbus за новата година, на фона на изключително успешната за европейския гигант 2014 ще успее ли Boeing да се върне на върха; шоуто на гигантите
  • уникален съвместен спектакъл във френското небе;
  • приоритетите на американците за 2015 за нормализиране и увеличаване на доставките на двата модела нови модела 787;
  • конкуренцията в зоната на регионалните машини 70 - 120 места.

Гледайте Авиошоу всяка събота и неделя по Bulgaria On Air и онлайн на bgonair.bg с новини и интервюта за технологиите, иновациите и всичко, което кара железните птици да летят.

 

fallback
fallback