Авиошоу

Събота от 16:00 часа
още

Flydubai започна полети до София: Авиошоу

Линията София-Дубай ще се обслужва два пъти седмично и целогодишно.

19.12.2014 | 17:58
Flydubai започна полети до София: Авиошоу

Авиокомпания Flydubai стартира полети от София до Дубай от декември 2014г. Те се изпълняват всяка сряда и неделя и предлагат удобни връзки към още над 50 дестинации в Близкия Изток, Азия и Африка. Въпреки че следва нискобюджетния модел, превозвачът предлага и допълнителни, нехарактерни услуги, включително бизнес класа по повечето си дестинации.

Базирата в Дубай авиокомпания, е вторият по големина превозвач от международното летище в емирството и трети в ОАЕ след гигантите Емирейтс и Етихад.

Flydubai разчита на еднотипен флот от самолети Boeing 737-800, като плановете й са да притежава над 100 такива до края на 2018 година. Линията до София се открива като част от програмата за експанзия на авиокомпанията в Източна Европа и ще бъде оперирана целогодишно.

Научете повече подробности по темата от последното за 2014 година издание на Авиошоу, в което разговаряме на летище София с Джейхун Ефенди, старши вицепрезидент Операции за Европа, ОНД, ОАЕ и Близък изток на Flydubai.

Излъчено: събота, 20 декември, 09.30 и 16.15, в неделя, 21 декември от 10.30.

Оператор: Димитър Розов, CG: Христо Бояджиев, водещ: Александър Богоявленски, продуцент Силвия Грозева, режисьор Стефан Милов.