Авиошоу

Събота от 16:00 часа
още

Гледайте Авиошоу сезон 5: Враждебна 2014 от 20 октомври

17.10.2014 | 17:48
Гледайте Авиошоу сезон 5: Враждебна 2014 от 20 октомври

След Фарнбъро през лятото, предаването Авиошоу на Bulgaria On Air се мести на летище Враждебна през октомври 2014.

Специализираното предаване за авиация и авиоиндустрия насочва вниманието на аудиторията към военния сектор и перспективите на българските ВВС.

За пръв път в поредицата Сезон 5 е 100% оригинална продукция на Bulgaria On Air, благодарение на операторското майсторство на Борис Сотиров - за снимките в София и на Александър Богоявленски - за реализацията на ексклузивното интервю със старши вицепрезидент и ръководител на програмите Ф-22 Раптър и Ф-16 в Локхийд-Мартин Бил Макхенри в Лондон.

Шестте епизода от петия сезон на Авиошоу гледайте от понеделник, 20 октомври до неделя, 26 октомври 2014 по телевизия Bulgaria On Air.

Екип на предаването: водещ: Ал. Богоявленски, оператор: Борис Сотиров, музика: Кристиян Костов, графика: Христо Бояджиев, продуцент: Силвия Грозева, режисьор: Стефан Милов.

Сезон 5 включва следните епизоди:

Бил МакХенри – старши вицепрезидент и ръководител на програмите Ф-22 Раптър и Ф-16 в Локхийд-Мартин говори екскрлузивно за Авиошоу на Bulgaria On Air от летище Фарнбъро.

От 1974 година насам F-16 извървя сериозен растеж, благодарение на 28-те си международни клиенти. Какви са предимствата на самолета като изтребител от четвърто поколение, колко трудно да станеш пилот на F-16 и колко време отнема.

Ген.майор Румен Радев, командир на ВВС пред Авиошоу на Bulgaria On Air по време на авиошоуто Враждебна.

За бъдещето на българските ВВС, за степента на подготовка и традициите, за новата техника, която чакаме от 20г. и за решението, което трябва да се вземе.

Петър Димитров, пилот на МиГ 21 от авиобаза Граф Игнатиево разказва за подготовката, дисциплината и амбициите на младите пилоти в българските ВВС.

Полковник Димитър Петров-заместник-командир на авиобаза Граф Игнатиево за необходимостта от бойна авиация, за характера, който ВВС изискват и възпитават.

Пилотът-ветеран Петко Бурлаков, летял на свръзхвуковия Су22М4 коментира възможностите и предизвикателствата пред младите пилоти, необходимостта от промени, диктувана от времето и развитието на технологиите.

Спотърите Георги Николов и Антон Балъкчиев снимат самолети и имат богат опит от авиоизложения у нас и в чужбина. Тяхното мнение за бойната и гражданската авиация на България.