fallback

Бизнес клиентите на А1 могат да закупят електронни винетки за всички свои служебни автомобили наведнъж

След финализиране на процеса по активация, клиентите ще получат потвърдителен имейл

25.01.2019 | 14:30 Автор: Ралица Братанова

Бизнес клиентите на А1 вече могат да закупят електронни винетки за всички свои служебни автомобили наведнъж, без да чакат с часове в пунктовете за продажба.

Чрез подаване на едно заявление към своя акаунт мениджър с придружаваща декларация по електронен път, компаниите ще могат да заявят винетки за по 100 броя служебни автомобили в една поръчка.

След финализиране на процеса по активация, клиентите ще получат потвърдителен имейл и разписките за всички активирани винетки. За по-голямо удобство закупените винетки могат да се заплатят по банков път със следващата месечна фактура.

А1 стартира продажбите на новия смартфон Nokia 8.1 Корпусът на Nokia 8.1 e със заоблени ъгли, като съчетава алуминиева рамка с предно и задно стъкло, придавайки елегантност на дизайна. Флагманът на популярната марка може да бъде закупен онлайн на a1.bg за 499,99 лева в брой или 24,99 лева на месец с план A1 ONE Unlimited 5XL.

Можете да спечелите смартфона Xiaomi Redmi S2, като отговорите правилно във Facebook страницата на А1 на въпроса: "Колко винетки за служебни автомобили могат да закупят бизнес клиентите на А1 с една поръчка?"

fallback
Още от Техно
fallback