Бизнес клиентите на А1 могат да закупят електронни винетки за всички свои служебни автомобили наведнъж

След финализиране на процеса по активация, клиентите ще получат потвърдителен имейл

25.01.2019 | 14:30 Редактор: Ралица Братанова
Бизнес клиентите на А1 могат да закупят електронни винетки за всички свои служебни автомобили наведнъж

Бизнес клиентите на А1 вече могат да закупят електронни винетки за всички свои служебни автомобили наведнъж, без да чакат с часове в пунктовете за продажба.

Чрез подаване на едно заявление към своя акаунт мениджър с придружаваща декларация по електронен път, компаниите ще могат да заявят винетки за по 100 броя служебни автомобили в една поръчка.

След финализиране на процеса по активация, клиентите ще получат потвърдителен имейл и разписките за всички активирани винетки. За по-голямо удобство закупените винетки могат да се заплатят по банков път със следващата месечна фактура.

А1 стартира продажбите на новия смартфон Nokia 8.1 Корпусът на Nokia 8.1 e със заоблени ъгли, като съчетава алуминиева рамка с предно и задно стъкло, придавайки елегантност на дизайна. Флагманът на популярната марка може да бъде закупен онлайн на a1.bg за 499,99 лева в брой или 24,99 лева на месец с план A1 ONE Unlimited 5XL.

Можете да спечелите смартфона Xiaomi Redmi S2, като отговорите правилно във Facebook страницата на А1 на въпроса: "Колко винетки за служебни автомобили могат да закупят бизнес клиентите на А1 с една поръчка?"