А1 приема предварителни поръчки за новия смартфон iPhone XR

Не пропускайте дербито между "Интер" и "Милан" в неделя по MAX Sport 2

19.10.2018 | 13:50 Редактор: Тодор Петров
А1 приема предварителни поръчки за новия смартфон iPhone XR

А1 вече приема предварителни поръчки за новия смартфон на Apple iPhone XR. Моделът е третият iPhone, който Apple пусна през годината и представлява по-достъпна версия на iPhone XS. 

Предварителните поръчки започнаха на 19 октомври и ще продължат до 26 октомври, когато моделът ще бъде пуснат в продажба. iPhone XR може да се поръча с мобилните планове на А1 и се предлага на цена от 53,99 лева на месец с план A1 Unlimited 5XL.

Дербито на Милано е от онези мачове, които са солта и пиперът на всяко уважаващо се футболно първенство. Феновете по целия свят чакат тези градски сблъсъци, за да се насладят на неповторимата атмосфера и на усещането за непредсказуемост. Формата обикновено няма значение, а на карта е заложена честта. Това е всичко, което трябва да знаете, за да изберете да гледате двубоя "Интер" срещу "Милан" тази неделя, 21 октомври, от 21:30 ч. по MAX Sport 2 и като Pay-per-view на live.a1.bg.

Време е за въпроса в месечната игра на А1. Отговаряйте правилно във Facebook страницата на телекома с коментар под новините и може да спечелите смартфона A1 Smart N9. 

Ето какъв е новият въпрос: "Кога започват продажбите на iPhone XR от А1?"