fallback

Мтел пусна в продажба новия смартфон Xiaomi Redmi 5 Plus

Телекомът награди звездите на изминалия ски сезон

03.05.2018 | 14:40 Автор: Тодор Петров

През тази седмица Мтел започна да предлага нов смартфон на китайската марка Xiaomi - Xiaomi Redmi 5 Plus. Моделът разполага с голям 5.99-инчов дисплей със съотношение 18:9, мощна батерия и стилен дизайн.

Мтел предлага смартфона на много достъпна цена от 8,99 лева на месец или за 159,99 лева с абонаментен план Мтел без граници 5XL.

Мтел награди звездите на изминалия ски сезон, включително най-добрата ни сноубордистка - Александра Жекова, с решението за интелигентно управление на дома от смартфон Мтел Smart Home.

Нейният треньор и баща Виктор Жеков също стана притежател на новата услуга на Мтел. Това се случи по време на церемонията по закриването на ски сезона 2017/2018 г., по време на която Мтел получи плакет от Българска федерация ски за своя дългогодишен принос за развитие на ски спорта у нас.

Антон Даракчиев в поредният победил в месечната игра на Мтел. Той печели смартфона Huawei P9 lite mini. Новата награда в играта на Мтел е смартфон Nokia 2.

Можете да го спечелите, ако отговаряте правилно на въпроса във Facebook. Как се казва новият модел на Xiaomi, който Мтел пусна в продажба?

fallback
Още от Техно
fallback