fallback

До седмица Мтел пуска смартфона "Huawei P smart" на пазара

Устройството ще бъде налично в търговската мрежа на оператора за 16,99 лв. на месец

08.02.2018 | 12:21 Автор: Иван Берберов

Следващата седмица Мтел пуска в продажба новия смартфон на "Huawei P smart". Моделът предлага голям 5,65 инча FullHD дисплей и добри характеристики на много ниска цена. 

"P smart" разполага с двойна задна камера с 13 плюс 2 мегапиксела, 3GB RAM и идва с най-новата версия на Андроид – Орео. Смартфонът ще бъде наличен в търговската мрежа на Мтел на цена от 16,99 лева на месец с обновения план "Мтел без граници" 3XL, който вече дава 100 гигабайта облачно пространство за съхранение на снимки и мобилна телевизия с "Мтел Нау".

Този уикенд спортните канали на оператора ще излъчат най-интересното от двайсет и третия кръг на холандската Ередивизи. Всички мачове ще бъдат предавани по Mtel Sport 1, като първият е в събота от 20:45 ч. със срещата между "Спарта" (Ротердам) и лидерът в класирането ПСВ "Айндховен". 

В неделя, 11 февруари, по същия канал можете да гледате срещите Аякс – Твенте от 13:30 ч. и Витес – Фейенорд от 15:30. ч. Mtel Sport 2 пък ще предложи емоции на феновете на бойните спортове с UFC 221, което ще се излъчи от пет часа сутринта в неделя.

Време е за въпроса в месечната игра. Отговаряйте правилно във Facebook страницата на компанията под техните новини и може да спечелите смартфона "Xiaomi Redmi Note" 5A. Ето какъв е новият въпрос: Как се казва новият смартфон на "Huawei", който ще се предлага с обновените планове "Мтел без граници"?

fallback
Още от Техно
fallback