fallback

Mtel Smart App - новото приложение в услуга на бизнеса

За трети път Мтел награди най-добрите български лекоатлети

18.01.2018 | 14:39 Автор: Тодор Петров

През тази седмица Мтел стартира нова услуга, която позволява на малките и средни предприятия да имат свое мобилно приложение Mtel Smart App. 

Чрез нея всеки бизнес, без значение от размера си, ще може да създаде собствено мобилно приложение като разполага с готови теми, които могат да се адаптират спрямо конкретните нужди на организацията.

Smart App позволява също директни поръчки онлайн, резервации, изпращане на съобщения и други. Услугата се предлага в 3 пакета спрямо търсените функции, а месечната започва от 19,90 лева.

За трети пореден път Мтел връчи специални награди на най-добрите български лекоатлети за миналия сезон, избрани в традиционната анкета Атлет на България, която се организира от списание "Атлетика" и Българската федерация по лека атлетика. 

Мобилният оператор награди състезателят по висок скок Тихомир Иванов, който беше избран за атлет на годината. По време на церемонията специални награди получиха още Александра Начева, която бе избрана за изгряваща звезда, както и Лиляна Георгиева, определена за любимец на феновете. 

Време е за въпроса в месечната игра на Мтел. Отговаряйте правилно във Facebook страницата на Мтел и може да спечелите смартфона Nokia 2. Ето го и новия въпрос: Как се казва новата услуга, с която всеки бизнес може да има свое мобилно приложение?

fallback
Още от Техно
fallback