Мтел пусна геймърски аксесоари на най-известните марки в бранша

Продуктите ще могат да се закупят само от електронния магазин на компанията

11.01.2018 | 12:21 Редактор: Тодор Петров
Мтел пусна геймърски аксесоари на най-известните марки в бранша

Мтел вече предлага геймърски аксесоари на едни от най-известните производители в света - Razer, Logitech, Roccat и Cougar. Компанията ще предлага всичко необходимо за най-запалените геймъри – от мишки с висок DPI, през падове и геймърски клавиатури, до най-качествените слушалки за страхотно съраунд изживяване. 

Продуктите ще могат да се закупят само от електронния магазин на Мтел, а до 19 януари всички геймърски аксесоари се предлагат с 10% отстъпа. За да се възползвате от нея трябва само да въдете промо код MTELGAMING при поръчката си.

През тази седмица станахме първият телеком в страната, който пусна в продажба най-новия смартфон на Samsung – Galaxy A8. Броени дни след световната си премиера A8 вече е наличен за българските потребители. Цената на смартфона е 26,99 лева на месец или 549,99 лева в брой с план Мтел без граници 3XL с Екстра нет+. Моделът се предлага както в магазините на Мтел, така и онлайн на mtel.bg.

Време е за играта на Мтел. Отговаряйте правилно във Facebook страницата на Мтел с коментар и може да спечелите смартфона Nokia 2. Ето какъв е новият въпрос: "Кога приключва отстъпката на геймърски аксесоари и колко процента е тя?"