fallback

Мтел пуска 4.5G мрежа в зимните ни курорти

Футболен уикенд в ефира на Mtel Sport с дербита от Европа и Индия

07.12.2017 | 14:01 Автор: Тодор Петров

Отлични новини за всички, които обичат да ходят на планина. Мтел пуска 4.5G мрежа в зимните курорти, която ще осигури скорост до 150 Mbps (мегабита), което е с 30% повече от досегашната. 

От по-високите скорости на мобилния интернет ще се възползват гостите на зимните курорти Банско, Боровец, Пампорово, Чепеларе и Добринище, а също и скиорите на Витоша. С връзка в 4.5G мрежа ще разполагат и туристите в СПА дестинациите Велинград, Сандански, Сапарева баня, Хисаря и Белчин.

Очаква ни футболен уикенд в ефира на Mtel Sport с дербита от Европа и Индия. В събота от 16:30 Димитър Бербатов и неговият "Керала Бластърс" ще гостуват на Гоя в шестия кръг от индийската Суперлига, а мачът можете да гледате на живо по Mtel Sport 1. 

В неделя от 15:30, също по Mtel Sport 1, е московската класика "Спартак" (Москва) - ЦСКА (Москва). От 17:45 по Mtel Sport 2 феновете ще могат да се насладят на сблъсъка между грандовете "Аякс" и ПСВ (Айндховен).

Вече е ясен победителят от месечната игра на телекома. Това е Svetoslav Stefanov. Той печели смартфонa Nokia 5. 

Новата награда в играта на Мтел е смартфон Huawei P9 lite mini. Можете да го спечелите, ако отговаряте правилно на въпросите във Facebook. Ето новият въпрос: "В кои зимни курорти Мтел пуска 4.5G мрежа за мобилен интернет?"

fallback
Още от Техно
fallback