fallback

Мтел клуб стартира игра с над 270 награди

Чрез отговаряне на въпрос на седмицата може да спечелите "Samsung Galaxy A3"

09.06.2017 | 13:02 Автор: Иван Берберов

Всички клиенти на Мтел могат да спечелят над 270 награди, сред които има смартфони, включително "Samsung Galaxy S8", таблети, smart-часовници и много други подаръци. 

За целта трябва само да вземете своя безплатен клубен номер от Мтел клуб и да отговорите на три лесни въпроси. 

Играта продължава до 30 юни и е отворена за всички настоящи и нови членове на Мтел клуб, а повече информация за играта можете да намерите в сайта на Мтел.

Мтел и "Deutsche Welle" представиха новите тенденции и технологии в сферата на медиите по време на конференцията "Future Media Forum", която се проведе тази седмица в София. 

По време на събитието български, германски и американски експерти и журналисти споделиха опита си и прогнозите си за влиянието, което новите технологии оказват върху медиите. 

Сред дискутираните теми бяха виртуалната и добавената реалности, дроновете, фалшивите новини и предаването на живо онлайн.

Време е за въпроса в месечната играта на компанията. Може да дадете своето предложение на отговорите във Facebook страницата на телекома под новините. Една от наградите за правилни отговори е смартфон "Samsung Galaxy A3".

А ето на какво трябва да отговорите, за да можете да се борите за технологичната награда: Докога продължава играта на Мтел клуб?

fallback
Още от Техно
fallback