70 младежи започват кариерата си със стажантската програма на Мтел

Телекомът и Националната асоциация за приемна грижа изпратиха 6 абитуриенти

02.06.2017 | 16:00 Редактор: Тодор Петров
70 младежи започват кариерата си със стажантската програма на Мтел

На 1 юни се проведе официалното откриване на стажантската програма "Експедиция Мтел". Тази година Мтел ще приеме 70 стажанти, част от които вече започнаха професионалния си път в най-големия телекомуникационен оператор в страната. 

Програмата ще бъде отворена през цялата година, а всички желаещи могат да кандидатстват от сайта на компанията. "Експедиция Мтел" 2017 беше открита от спортния журналист и коментатор Момчил Манчев, който поздрави и мотивира бъдещите специалисти.

Шест абитуриенти от приемни семейства изпратиха Мтел и Националната асоциация за приемна грижа. Компанията събра младежите и техните семейства на специална вечеря по случай тяхното завършване. По време на тържествения повод те се запознаха с дарителите от Мтел, имаха възможността да разговарят с тях и да им разкажат плановете си за бъдещето.

Вече е ясен победителят от месечната игра. Това е Керименка Кармелиткова. Тя печели смартфонa Huawei P10 lite. Новата награда в играта на телекома е смартфон Samsung Galaxy A3 (2017). Можете да го спечелите, ако отговаряте правилно на въпросите във Facebook

Ето какъв е въпросът за тази седмица: "Докога може да се кандидатства в стажантската програма на Мтел?"