Мтел пусна нова предплатена услуга - Прима Фамилия

Компанията бе отличена с награда за принос към приемната грижа у нас

28.10.2016 | 16:53 Редактор: Тодор Петров
Мтел пусна нова предплатена услуга - Прима Фамилия

Мобилният оператор Мтел предлага нова предплатена услуга - Прима Фамилия. С нея можете спокойно да общувате с децата си или своите родители. Основното й предимство е, че прима картата се активира на вашия собствен номер и това ви дава възможност за контрол на разходите. 

Цената на стартовия пакет е 6 лева, като в него има първоначално заредени 3 лева. Картата идва и с бонус от 200 безплатни минути в мобилната мрежа на Мтел и 100 MB мобилен интернет, които могат да се използват в рамките на 30 дни от активирането й.

Мтел получи специалната награда при връчването на първите национални награди за принос към приемната грижа у нас "Спасители на детството". Наградите оценяват усилията на личности, организации, институции и компании, допринесли за благосъстоянието на изоставените деца. 

Церемонията събра над 200 гости. Тя съвпадна със седмия рожден ден на Националната асоциация за приемна грижа, а 25 октомври беше обявен за национален ден на приемната грижа у нас. 

По повод премиерата на новия сезон на хитовия сериал "Живите мъртви" Мтел и FOX организираха специална предпремиерна прожекция на първия му епизод. Новият седми сезон на сериала дебютира на малкия екран в България на 24 октомври от 23:00 часа и беше излъчен от FOX.

И тази седмица Мтел има въпрос към вас. Отговаряйте правилно във Facebook страницата на компанията и може да спечелите смартфона Lenovo Vibe C. Въпросът е: Как се казва новата предплатена услуга на Мтел?

Вижте повече във видеото: