fallback

iPhone 7 е тук ... и наистина няма джак за слушалки

Има подобрения на почти всичко

07.09.2016 | 22:06 Автор: Ирина Георгиева

След месеци на очакване, Apple най-накрая показа iPhone 7 и новата версия на Apple Watch, пише The Daily Mail.

Новият iPhone 7 наистина няма гнездо за слушалки. Мястото е заменено от стерео говорители. Новият модел може да се похвали с по-дълъг живот на батерията, а iPhone 7 plus има и нова система "двойна камера".

Тим Кук откри презентацията в Сан Франциско с видеоклип на караоке от кола заедно с водещия Джеймс Кордън. Малко по-късно в клипа се появява и Фарел, който дава някои модни съвети на Кук.

"Много се радвам, че Джеймс ме докара тук навреме, но може да съм си загубил гласа", обясни Кук преди да разкрие новите модели.

С рядка грешка обаче, от Apple инцидентно разкриха новото устройство с tweet малко преди откриването - минути по-късно снимката беше изтрита.

"iPhone се превърна в истински културен феномен. Вече сме продали над един милиард от тях. Това е най-продаваният продукт от рода си в историята. Това е най-добрият iPhone, който някога сме създали - това е iPhone 7", каза Кук.

Джони Ийв от Apple представи новия алуминиев дизайн на телефона, преди Фил Шилер да обясни това, което предлага. 

Цветовете са 5 - бляскавият jet black, black, gold, silver, rose gold.

 iPhone 7 разполага с нов дизайн на бутона Home, който се е "персонализиран" и има функция за обратна сила.

Новият модел е водоустойчив и прахоустойчив.

"И най-тромавите от нас не трябва да се тревожат".

Камерата е получила голямо обновяване. В малката версия на iPhone 7, тя е подсилена с нов сезор, който да стабилизира ръкомахането и по-широк обектив. Докато iPhone 7 plus идва с две ленти - по-широк ъгъл и телеобектив. 

Нов бутон в софтуера позволява на потребителите да преминат към телеобектива и по-голям зуум.

Предната камера е 7MP.

В iPhone 7 Plus както стана ясно ще има две камери - Wide angle 28mm и Тelephoto 56mm. Ще се постига особена дълбочина в снимките - например при портрет, човекът ще е на фокус, но останалото ще е размито, освен ако не желаете след заснемането да промените кое да е на фокус

fallback
Още от Техно
fallback