fallback

Откраднаха колата ми? Нова джаджа дава възможност да я проследим

Устройството се скрива в автомобила, а след това може да се проследи чрез приложение за смартфон

19.08.2016 | 16:44 Автор: Ирина Георгиева

Нов метод за проследяване, адаптиран към всички бюджети. Загубили сте колата си и не можете да си спомните къде сте я паркирали? Или са я откраднали? Това може да се случи на всеки, пише Gadgetfever.net.

Не се нуждаете от някоя скъпа джаджа, за да наблюдавате какво се случва с вашия автомобил. GPS проследяването може да струва много. И това не важи само за инсталацията, а понякога има и месечни такси, свързани с различните услуги. За повечето от нас, това е непосилно.

Добрата новина е, че един от най-големите проблеми в живота ни е на път да изчезне ... чрез нова технология. Ако често забравяме, къде сме паркирали колата си или къде сме пъхнали портфейла си, има една малка джаджа и приложение към нея, които биха ни помогнали да си спомним.

За какво става дума?

Става въпрос за TrackR, малко и дискретно устройство с размерите на монета, което прави революция на пазара.

Но ... как работи?

Много лесно! Отнема по-малко от 5 минути, за да се активира устройството -  свързвате го с вашия смартфон и изтегляте безплатно приложение. След това просто го поставяте на ключодържателя си, в портфейла си или в обекта, който искате да намерите.  

В този случай просто трябва да го скриете в колата си. Като отворите приложението на мобилния си телефон, винаги можете да видите къде на картата е позиционирано устройството, скрито в нея.

Ако сте изгубили колата си изберете опцията "намери устройството" и ще получите координатите на новото място.

Цената на устройството е около 27$. Може да се закупи и онлайн. Работи на смартфони с операционна система Android i iOS.

fallback
Още от Техно
fallback