fallback

Кои са най-горещите играчки на CES Asia

Репортаж на Стивън Енгъл от Bloomberg

27.05.2015 | 11:16

Първото изложение за електроника - Consumer Electronics Show в Азия приключва на 27 май 2015. Организаторите обявиха, че Шанхай официално се превръща в Град на бъдещето. Репортаж на Стивън Енгъл от Bloomberg.

Стивън Енгъл: Това китайско устройство, наречено Fast Wheel стига от нулата до болницата за секунди. Но изглежда много лесно за управление. За мен е най-бързият начин да умра. Не съм много добър с баланса. Я да потърсим нещо по-безопасно.

Този Smart Safe. Май е първият в света - може да си говори с вас, може да ви каже кой го е отворил, кога и какво е било извадено от него. Ако някой се опита да прави разни неща със сейфа, той задейства аларма, която вие виждате на мобилния си телефон.

Ще се придържаме към темата за сигурността и ще проверим и охранителните камери. Накрая, понеже всеки обича да снима с дрон ще видим и коя е най-новата технология. Този дрон има невероятни функции. Например - "следвай ме" и "гледай ме". Това е за непрофесионални пилоти. Защото няма нужда да правиш нищо, той те засича, взема те на фокус и те следва. За съжаление счупих нещо, много съм добър в това..

Вижте репортажа във видеото.

 

fallback
Още от Техно
fallback