fallback

Новото Camaro трябва да изпревари Mustang по продажби

Мери Бара, GM

18.05.2015 | 23:00

Няма нищо, подобно на добрия стар конкурс за красота в Детройт. Chevrolet, основният бранд на General Motor показа новото си Camaro, нова версия, която изпреварва Ford Mustang с 20 конски сили.

GM се похвалиха с новата SS-версия на шестото поколение Camaro, показано в събота, 15 май 2015 в Бел Айл на брега на река Детройт, демонстрирайки го като най-мощната кола, която са правили някога - V-8 с 455 конски сили - за сравнение Mustang GT има 435. При цена на безоловния бензин под 2.70 долара за галон, почти долар по-малко от година по-рано, мускулестите коли май отново идват на мода в САЩ.

Автопроизводителят обяви, че колата трябва да изпревари Mustang на Ford Motor Co., както направи между 2010 и 2014. Chevy, който пръв показа Camaro през 1967, привлича любителите на спортни коли година след година с големи, мощни двигатели и подобрена технология.

"Всеки инч от колата е подобрен", каза главният изпълнителен директор на GM Мери Бара в интервю за Bloomberg TV.

На въпроса дали ще изпревари Mustang по продажби, Мери Бара каза:

"Да, така мисля и това е целта ни".

GM казва, че 63% от купувачите на Camaro за новопривлечени от бранда клиенти.

Чуйте какво каза главният изпълнителен директор на General Motor Мери Бара за Мат Милър от Bloomberg по време на изложението в Детройт.

 

Още по темата

Мери Бара, главен изпълнителен директор на GM:

Отдавам дължимото на екипа дизайнери, защото те ни изведоха на ново ниво. Смятам, че това е истинско Camaro, истински Chevrolet, но има подобрения в разхода, в стила, то е по-изискано, но все пак няма да сбъркате каква е тази кола - Camaro! Технологията - също. Всеки инч от колата е подобрен.

 

Според вас кое отличава почитателя на Camaro от почитателя на Corvette? Как правите разлика между двата пазара?

Екипът на Алън наистина разбира тези клиенти. Днес разговарях с клиенти. Те ще ви кажат всичко за колата - как върви, какви са параметрите му. Те признават, че това е истинска, мощна кола. Има разлика между клиентите на двата модела. Аз, да ви кажа, обичам и двата. Но повече обичам Camaro.

 

Ford притежава сякаш сегмента на този тип коли през 60-те и 70-те, 80те. Когато вие се появихме през 2009 веднага сложихте короната и я задържате почти досега. Смятате ли, че ще изпреварите Mustang - те имат вече ново поколение?

Ние се гордеем с това, което предишното поколение постигна. Това ни го казва пазарът. Като погледнете колата - във всеки един аспект, мисля, че да, ще ги изпреварим. Това е и целта ни. Нали? Ние искаме да станем лидер в този сегмент.

 

fallback
Още от Техно
fallback