Фалшиви продукти по случай 1 април

Bloomberg представя някои фалшиви устройства и продукти, с които компаниите се шегуват за 1 април

02.04.2015 | 12:06 Редактор: Виктория Крумова
Фалшиви продукти по случай 1 април

Пим Фокс, Bloomberg: Няколко компании се присъединиха към забавленията за Деня на шегата като представиха фалшиви продукти. Ето някои от любимите ни:

 

1. Домашни любимци без каишка - само от T-Mobile. Революционен начин да се свързвате с най-добрия си приятел само за пет долара на месец. Изтеглят любимото си съдържание, свързано с животни, без да използват високоскоростните ви данни. С революционни приложения като Fetch Freedom, Fit Pet и Pet Tinder, имате свободата да общувате с домашния си любимец както никога досега.

2. Намираме се в отдела за носещи се устройства. Открихме начин да доведем преживяването с Play Station във всички сфери на живота. Изваждаме играта от дневната ви и я пренасяме в басейна. Дори няма нужда да бъдете в басейн, за да използвате устройството.

Още по темата

3. Представяме нов начин да усетите пощата, която обичате – старомодната поща, която можете да докоснете с ръцете си и да усетите с носа си. Представете си поща, която можете да вземете със себе си, където и да отивате.

4. Groupon е революционна авто-услуга, която ви свързва с котката-шофьор, която ще ви повози без допълнително заплащане.

5. Ако ми зададат труден въпрос, просто натискам режим за набиране. Лицето ми става на пиксели, гласът ми прекъсва и просто отлагат срещата.