Колите, които се задържат поне 15 години при своя собственик

Собствениците им са "влюбени" в тях

25.10.2024 | 13:13 Редактор:
Някои марки се отличават с издръжлиност.
Някои марки се отличават с издръжлиност.

Когато първоначалният собственик държи превозно средство повече от 15 години, може да се предположи, че той е много доволен от него. Най-новото проучване на компанията "iSeeCars" установи колите, които собственици държат поне 15 години.

Toyota Highlander Hybrid

Популярността на Prius насърчи Toyota да разшири своите хибридни предложения до средата на 2000-те години. Купувачите се радваха на Highlander Hybrid и повече от 15 години по-късно той оглавява този списък на най-обичаните автомобили със 7%.

Toyota Camry Hybrid

Camry не се интересува колко популярни са SUV-овете. Някога това беше най-продаваното семейно превозно средство в Америка, а в хибридна форма тези по-стари модели все още се обичат от 6,9% от първоначалните им собственици.

Honda CR-V

По-старото поколение CR-V все още се предпочита от 6,3% от хората, които са ги купили нови. Тази кола няма да напусне списъка скоро, като се има предвид колко страхотно се управлява новата версия.

Honda Ridgeline

Първото поколение Ridgeline стартира през 2006 г. , а 5,5% от първите собственици все още държат пикапа в гаража си.

Nissan Versa

Първото поколение Versa стартира през 2006 г., като 5,7% от хората, които са си купили такъв, все още го притежават.

Lexus IS 350

Този модел се появи в САЩ през 2006 г. В момента 5,8% от първоначалните купувачи на Lexus IS 350 все още го държат в гаража си.

Четете повече в automedia.investor.bg.

Снимка: pixabay