fallback

Най-тънкият сгъваем смартфон в света HONOR Magic V3 е наличен за предварителни поръчки от А1

05.09.2024 | 15:49 Автор: Деси Николова

Новият HONOR Magic V3 – най-тънкият сгъваем смартфон в света, е вече наличен за предварителни поръчки от А1. Кампанията е валидна до края на септември, като потребителите ще получат и допълнителна отстъпка в размер на 500 лв. от цената на устройството. Най-новият флагман на HONOR може да бъде закупен в брой или на лизинг с план от телекома и идва в комплект с безжични слушалки ttec Mode, както и бонус 6-месечна премиум застраховка на дисплея HONOR Care+ Screen Protection.

Защо новият HONOR Magic V3 се очаква с такова нетърпение?

Предлаганият от А1 HONOR Magic V3 е сред дългоочакваните нови модели на азиатската компания. Той надгражда редица от характеристиките на своите предшественици и е снабден с трето поколение революционна силициево-въглеродна батерия с капацитет 5150 mAh, като поддържа 66W кабелно и 50W безжично зареждане. HONOR Magic V3 е най-тънкият сгъваем телефон днес – само 9.2 мм. в сгънато състояние, а в разгънато – 4,35 мм. Теглото му също е изненадващо за здравината и мощта, които има – едва 226 грама. Смартфонът притежава и 7.92 инча основен и 6.43 инча външен дисплей с адаптивна честота на опресняване до 120Hz. Пиковата яркост за HDR е 5000 нита, а глобалната – 1800.

Половин милион сгъвания

Свързващите елементи на сгъваемия HONOR са от второ поколение HONOR Super Steel и са тествани за изключително голямо натоварване с възможност за сгъване до половин милион пъти. В съчетание с висококачествено HONOR бронирано вътрешно покритие на екрана, телефонът се разгръща до удобните 20 см. в диагонал, без да се компрометира качеството на изображението. Освен това има IPX8 рейтинг за издръжливост.

Безупречни снимки в движение

Устройството е оборудвано с висококачествена система от камери с допълващи се функции под формата на октагон: съчетанието на 50 MP широкоъгълна камера, 40 MP ултраширокоъгълна камера и 50 MP телефотокамера с 3.5х оптично и 100х максимално увеличение създава снимки с професионално качество и изумителен детайл. За любителите на автопортретите смартфонът предлага и 20 MP двойна селфи камера.

Интуитивен интерфейс и висока производителност

Въпреки малкото си тегло, HONOR Magic V3 е захранван от мощния процесор Snapdragon 8 Gen 3, който гарантира безупречно представяне и изключително висока производителност, а операционната система Magicos 8.0.1. позволява с леки, интуитивни движения да се плъзга и премества съдържание между различните апликации.

Смартфонът се предлага в цветовете Black и Green като по време на предварителните поръчки, освен отстъпка от 500 лева, А1 предоставя на своите клиенти 6-месечна застраховка на дисплея HONOR Care+ Screen Protection, както и слушалки ttec Mode. Можете да поръчате новия HONOR Magic V3 512 GB ​ срещу 2219.99 лв. с план Unlimited Ultra онлайн на A1.bg до края на септември.

fallback
Още от Техно
fallback