Новата Motorola Edge 50 Neo дебютира в магазините и онлайн на А1.bg

03.09.2024 | 15:16 Редактор:
 Motorola Edge 50 Neo вече е на пазара.
Motorola Edge 50 Neo вече е на пазара.

Новата Motorola Edge 50 Neo може да бъде закупена в магазините на А1 и онлайн на A1.bg броени дни след световната си премиера. Устройството се предлага на цени от 399,98 лева в брой и 19,50 лева на месец с двугодишен договор за план Unlimited Ultra. Първите 250, закупили Motorola Edge 50 Neo от А1, ще получат новия смартфон в комплект с безжични слушалки Moto Buds+.

Motorola Edge 50 Neo е най-новият модел от серията и разполага с 6.4-инчов pOLED дисплей и Super HD резолюция (1220p). Устройството е с компактен дизайн, съчетан с изключителна здравина и мощност, предоставяйки качествено изживяване на своя притежател.

Създавай красиви истории

Притежателите на Motorola Edge 50 Neo могат лесно да създават реалистични кадри в движение или при слаба осветеност, а с помощта на сензора Sony LYTIA 700C, снимките се превръщат в истинско съкровище. Motorola Edge 50 Neo предлага тройна система за заснемане с 50-мегапикселова основна камера с оптична стабилизация на изображението (IOS), 13 MP ултраширокоъгълна и 10 MP телефото камера с оптично увеличение до 3 пъти. За още по-качествено фотографско изживяване допринася и интелигентната система moto ai, която работи на базата на изкуствен интелект.

Слушай качествено аудио

За любителите на музиката и качествения звук Edge 50 Neo разполага с професионална система Dolby Atmos и 2 стерео високоговорителя. Така потребителите ще могат да се наслаждават на кристален звук.

Възползвай се от мощност и бързина

Motorola Edge 50 Neo е оборудван с MediaTek 7300 процесор и според производителя предоставя безкомпромисна висока производителност и мощност при едновременна работа с множество различни приложения. Това позволява плавно и бързо използване на устройството за стрийминг, игри или други натоварващи дейности. Моделът разполага и с RAM Boost, което допълнително допринася за безупречната работа и качественото потребителско изживяване.

Зареди и продължи

Смартфонът предлага баланс между размер, мощност и издръжливост с батерия от 4310 mAh за дълъг живот с едно зареждане. Устройството поддържа и бързо TurboPower зареждане с мощност от 68 W, благодарение на което можете да заредите смартфона само за няколко минути. Motorola Edge 50 Neo поддържа и безжично зареждане с мощност 15 W.

Бъди сигурен в твоето устройство

Motorola Edge 50 Neo е създаден така, че да дава спокойствие и сигурност на своя притежател във всяка ситуация. Моделът е снабден с рейтинг IP68, който потвърждава издръжливостта му на пясък, прах и потапяне във вода и твърде високи или ниски  температури. Дисплеят реагира на натиск, плъзгане и местене по екрана, дори в мокро състояние. Благодарение на Corning® Gorilla® Glass 3 екранът е изключително добре защитен по отношение на изпускане и удари.

Вземи своята Motorola Edge 50 Neo с план Unlimited Ultra от А1 в комплект с безжични слушалки moto buds+ - специално създадени в колаборация с Bose за несравнимо аудио преживяване.