Кошер - среща на най-интересните идеи, хора и бизнеси

02.09.2024 | 18:12 Редактор:
Кошер - среща на най-интересните идеи, хора и бизнеси
Кошер - среща на най-интересните идеи, хора и бизнеси

Кошер се задава: най-мащабният досега на двойно по-голямо пространство и с невиждана програма в 14 интерактивни зони. Кошер ще се проведе на 18 септември в Интер Експо Център, София. Част от програмата ще е достъпна и онлайн. Можеш да запазиш своето място на hive.bg

За програмата

50+ вдъхновяващи лектори, които ще ни разкажат своите успешни истории. Сред тях са Васил Терзиев (кмет на гр. София), Константин и Свилен Рангелови (основателите на Dronamics), Михаил Стойчев (CEO на Uxify), Марайке Буш (Senior Director DACH & CEE във Figma), Боряна Герасимова (основател и СЕО на Re:Gena), Борислав Савов (носителят на наградата БАФТА).

150+ компании ще бъдат на Кошер, за да предложат невероятни кариерни възможности. 3000+ посетители, с които ще можеш да се запознаеш и обмениш ценни контакти. Creative Buzz ще е още по-мащабен с известни геймъри, аниматори, дигитални артисти, контент криейтъри. В Creative зоните те очакват игри, анимации, лекции и работилници.

Какво ново

Пълномащабният модел на Dronamics каца на Кошер. Черният Лебед е пръв по рода си товарен безпилотен самолет, проектиран и създаден изцяло в България. Toй ще бъде сглобен за първи път в ИЕЦ. Картинг кола, модифицирано електрическо ретро Порше от 80-те години, VR очила, 3D лазери и още куп иновации те очакват на Кошер.

Кошер разполага и с машина на времето с новата им Nostalgia зона. Тя ще те пренесе в света на ретро игрите и конзолите със Супер Марио и Duck Hunt, а и с компютри Правец.