Tech of Tomorrow представя следващото поколение иновации на 26 септември

Технологичната конференция на Investor.bg ще обърне внимание на технологиите, които променят бизнеса

02.09.2024 | 12:48 Редактор:
Събитието предлага мнението и познанията на водещи експерти.
Събитието предлага мнението и познанията на водещи експерти.

Изкуствен интелект, киберсигурност и умни решения за автоиндустрията са само част от технологичните иновации, които променят света, който познаваме. Тази година технологичната конференция на Investor.bg – Tech of Tomorrow ще представи следващото поколение иновации за бизнеса и градското развитие на 26 септември в Интер Експо Център.  

Конференцията ще предложи на присъстващите мнението и познанията на водещи експерти в технологичния бранш, като сред лекторите на сцената на Tech of Tomorrow ще бъдат мениджъри на водещи технологични компании. В рамките на четири дискусионни панела, екипът на Investor.bg ще представи на аудиторията успешни примери за това как иновациите продължават да променят бизнеси и създават нови възможности. 

Основните теми, които ще бъдат дискутирани на сцената на Tech of Tomorrow са: 
AI 
Fintech
Cybersecurity
Tech in Automotive

Кои са лекторите на технологичната конференция – ще научите съвсем скоро. Основни партньори на Tech of Tomorrow са MFG, А1, Fujitsu, Telelink Business Services и Пощенска банка. Партньори на проекта са SIGNATA, AMATAS, Столето и MyFin.

Tech of Tomorrow се организира с подкрепата на Devin Изворна, LATE CAFÉ & ROASTERY, Vinopoly, White Bite Catering, J Point Group и DiKa.

Институционални партньори са Българска стартъп асоциация (BESCO), Българската финтех асоциация и Sofia Tech Park.

Медийни партньори на Tech of Tomorrow са Bloomberg TV Bulgaria, Bulgaria ON AIR, Automedia.bg, Dnes.bg, ТехБалон, медийната платформа Zone4Tech.bg и нейните подкасти "ТЕХните истории" и "ТЕХнически погледнато", Kaldata.bg, Dir.bg, DEV.BG и OffNews.bg.