"Покажи ми Луната" вече е достъпен за зрителите на А1 Видеотека

27.08.2024 | 13:34 Редактор: Тодор Петров
Едно от най-новите заглавия на Sony Pictures.
Едно от най-новите заглавия на Sony Pictures.

В края на месец август зрителите на А1 Видеотека имат възможността да се насладят на едно от най-новите заглавия на Sony Pictures. Хитовата комедия „Покажи ми Луната“ е част от портфолиото на А1 Xplore TV и може да бъде наета от потребителите за 48 часа срещу еднократна такса от 23.99 лева.

Премиерата на заглавието се състоя в България на 12 юли, а филмът ще бъде достъпен в А1 Видеотека от 27 август. Продукцията се радва на силен интерес, а в главните роли влизат едни от най-известните лица от екрана – Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм.

„Покажи ми Луната“ е романтична комедия, която ни отвежда на едно по-различно пътешествие, а именно до единствения естествен спътник на Земята. Действието във филма се развива по време на един от най-запомнящите се моменти в историята на човечеството – кацането на „Аполо 11“ на Луната, но пречупва историята през един нов ъгъл, изпълнен с хумор, драма и неочаквани обрати.

Сюжетът ни среща с маркетинговата кралица Кели Джоунс (в ролята влиза Скарлет Йохансон), която бива наета от НАСА, за да се погрижи за техния бавно разпадащ се имидж и да помогне в осъществяването на най-голямата им мисия – стъпването на Луната. Докато Кели се опитва да въведе нестандартните си подходи в работата на НАСА и „да продаде“ Луната на обществото, между нея и главният командир Коул (Чанинг Тейтъм) започват да прехвърчат искри.

Въпреки видимото привличане, Коул и Кели не са на едно мнение по отношение на нейните подходи и в работния процес настава пълен хаос. Когато обаче до Кели достига важната задача да осъществи фалшиво заснемане на кацането на Луната като резервна опция за НАСА, ситуацията става още по-объркана, а екипът няма право на грешки.

Филмът ни дава един нов поглед към света на космонавтите и ни кара да се почувстваме истински въвлечени в мисия с космически размери. Сред разнообразие от визуални и звукови ефекти, добра игра на актьорите и неочакван обрат на историята, всеки зрител може да открие по нещо за себе си.

Благодарение на А1 Видеотека сега всеки потребител на A1 Xplore TV, може да стане част от приключението и от уюта на дома си. „Покажи ми Луната“ е достъпен за наемане от зрителите за 48 часа, в които да се гледа неограничен брой пъти. Видеотеката предоставя на зрителите на A1 Xplore TV възможност да се насладят на множество сериали и филми от различни жанрове. Платформата разполага с българско и чуждестранно съдържание, и дава на зрителя персонализирани предложения спрямо неговите предходни предпочитания, като използва система с изкуствен интелект.