Уикенд филмови маратони с тематични заглавия в А1 Видеотека с 50% отстъпка

15.08.2024 | 11:30 Редактор: Елеонора Танева
А1 Видеотека на Xplore TV дава избор на различни заглавия от редица жанрове
А1 Видеотека на Xplore TV дава избор на различни заглавия от редица жанрове

В разгара на летния сезон феновете на А1 Видеотека ще могат да се възползват от селекция любими заглавия с 50% отстъпка. Промоцията важи за избрани филми, като всяка седмица от четвъртък до неделя зрителите ще могат да се наслаждават на съдържание с различна тематика.

През комедийния уикенд, част от актуалните предложения са забавната екшън поредица „Мъже в черно“, „Нещастния случай: Почивката на наемника“, „Война срещу всички“ и „Лоши момчета завинаги“. Избраните заглавия ще бъдат достъпни от 15 до 19 август. Следващата тематична промо селекция ще се активира на 22 август.

Част от избраните екшън комедии е последният филм от известната поредица „Мъже в черно: Международна заплаха“. В него младите агенти Ейч (в ролята влиза Крис Хемсуърт) и Ем (Теса Томпсън) са новият звезден екип, който трябва да се изправи срещу заплаха от извънземни. Този път обаче, извънземните са по-трудни за залавяне от всякога и са способни да приемат формата на всяко човешко същество, както и на агенти от правителствената организация. Сега главните герои трябва да заловят вътрешен човек, който се оказва къртица. Сред избраните заглавия в седмицата на комедията попадат и втора и трета част от класическата поредица „Мъже в черно“, което дава възможност на зрителите да се потопят в истински филмов маратон.

В „Нещастния случай: Почивката на наемника“ наемният убиец Майк Фалън, познат с прякора Нещастния случай, се завръща за поредно предизвикателство. Този път целта е да опази живота на сина на шефа на мафията и да защити своя приятел, което изисква да се изправи срещу най-закоравелите убийци в света. Филмът е изпълнен с добре балансирани екшън сцени, съчетани с хумористичен диалог, и е способен да разнообрази всяка скучна вечер у дома.

Двама корумпирани полицаи, обичащи да си играят с огъня, прегазват всеки престъпник, който се изправи на пътя им, и често се забъркват в измами. Този път обаче, когато решават да откраднат огромна сума пари, нещата се объркват. Сега един от най-опасните престъпници е по петите им и ситуацията става напечена. „Война срещу всички“ е луда екшън комедия, която едновременно ще разсмее и ще развълнува зрителя, докато се наслаждава на заплетен сюжет.

В „Лоши момчета завинаги“ познатите на всички Уил Смит и Мартин Лорънс се завръщат за ново приключение след години пауза, превъплъщавайки се в хитовите си персонажи на ченгета от Маями. Двамата партньори са поели по различни пътища и всеки от тях води собствен живот – Маркъс е вече улегнал и отдаден на семейството, а Майк продължава да се въвлича в рискови ситуации. Двамата мъже се обединяват в името на битка срещу огромен картел, ръководен от техен стар враг – опасната Изабел. С още малко лудости, стрелби, екшън и много смях, филмът е носталгично припомняне за всички някогашни фенове и е перфектен за семейна филмова вечер.

А1 Видеотека на Xplore TV предлага на зрителите избор между редица филмови заглавия от различни жанрове. Ново съдържание е достъпно всеки месец, а избраните заглавия могат да се наемат за 48 часа и да се гледат неограничен брой пъти.