fallback

Избери нов смартчасовник на цена от 1,99 лева на месец от А1

Промоцията е валидна от 01.08.2024 до 30.08.2024

05.08.2024 | 14:25 Автор: Деси Николова

В най-летния месец август, А1 дава възможност на своите настоящи и бъдещи клиенти да закупят нов смартчасовник на промоционални цени от 1,99 лева на месец на лизинг. Част от кампанията са избрани модели на Samsung, Huawei и Xiaomi.

С план Unlimited Ultra например освен неограничените мегабайти, скорост и минути, абонатите ще могат да добавят и многофункционален смартчасовник Redmi Watch 2 Lite само за 1,99 лева на месец. Този модел идва с 1,55-инчов пълноцветен сензорен екран, поддържа над 100 спортни режима, включително HIIT и йога, измерва пулса и нивото на кислород в кръвта (SpO2), има вграден GPS, а батерията му издържа до 10 дни, за да е до вас във всичките ви ежедневни дейности. Предлаган в черно и слонова кост, Xiaomi Redmi Watch 2 Lite е подходящ както за жени, така и за мъже, благодарение на своя компактен и лек дизайн, който го прави удобен за носене през целия ден – както в работна среда, така и по време на тренировки. 

Друг смартчасовник с впечатляващи фитнес-функции и на промоционална цена от А1 до 30-ти август е HUAWEI FIT3. Ултратънката рамка, широкият екран и изобилието от циферблати потапят потребителите в многоцветен свят. На този впечатляващ дисплей с 60 Hz честота на опресняване и автоматично регулируема яркост с лекота могат да се следят различни спортни режими като бягане, плуване, колоездене и много други. В допълнение, смартчасовникът разполага и с GPS система за прецизно проследяване на тренировките. Вградените датчици дават информация за сърдечната честота, нивото на кислород в кръвта, качеството на съня и нивото на стреса. Притежателите му ще получават и насоки за подобряване на общото си благосъстояние чрез различни дейности – медитация, лек спорт, съвети за подобряване на хранителните навици и други. 

Сред селектираните модели попадат и двата най-нови смартчасовника на Samsung – Galaxy Watch Ultra и Galaxy Watch7. Samsung Galaxy Watch Ultra се отличава с 1,47-инчов дисплей със сапфирен кристал, осигуряващ защита от счупване и надраскване. Батерията с капацитет от 590 mAh гарантира, че всички ваши постижения ще бъдат отчетени, независимо колко дълго продължават тренировките ви. Моделът поддържа множество спортни режими и следи всички важни здравни показатели. С титаниева рамка клас 4 и водоустойчивост 10ATM, този смартчасовник е създаден за работа при всякакви условия. 

За тези, които търсят по-достъпни, но все пак функционални устройства, Samsung Galaxy Watch7 е перфектното решение. Този модел идва в два размера – 40mm и 44mm, като отново е с алуминиев корпус и дисплей със сапфирен кристал, което го прави устойчив на удари и надрасквания. С процесор Exynos W1000 и батерия от 300 mAh за по-малкия и 425 mAh за по-големия модел, Galaxy Watch7 предоставя чудесно съчетание от дизайн и функционалност, което го прави перфектен избор за всеки, който търси едновременно стил и практичност.

Пълната селекция от смартчасовници на специални цени през август можете да откриете в магазините на А1 или онлайн на A1.bg.

fallback
Още от Техно
fallback